Om Langrenn ikke i bruk

Nordbygda Løten ski langrenn er en skiklubb med fokus på bredde,utvikling, skiglede og mestring. Hos oss er det plass til alle.

Treningstilbud uten treningsavgift barn og ungdom 6 år og oppover. Krever medlemskap i klubb.

Vi har tilhold på Budor Skistadion og har faste treninger på snø hver tirsdag. Ski skal være gøy og skape god fysisk og psykisk helse for både barn og voksne. Hvis du har barn med ekstra utfordringer9 så kan du snakke med oss om tilrettelegging, kontakt Monica Cae. Vi kan også tilby trenere som er kurset gjennom Norges Skiforbund (NSF).

Det arrangeres klubbrenn enkelte tirsdager og skileik på enkelte lørdager. Her serverer vi også mat og premierer barna. Følg oss på Facebook for å få oppdatert datoer for disse arrangementene. Disse arrangementene er gratis i alle aldre. Forekommer en liten rennavgift på klubbrenn.

Klubben er behjelpelig med å skaffe/ låne utstyr ved behov.

Vi har samarbeid med andre lokale klubber for alle aldere fra 10 år og til junior. De formelle samarbeidene er Samski (13-14 år), Treski (15-16 år) og team junior Hedmarken (over 16 år)

Treninger:

Innetrening på Lund skole, klokken 18-19 (12 år og eldre trener til 19:30, Husk refleks, innesko og tørt skift). Innetreningen vil holde på frem til det blir nok snø på skistadion.

 

Tirsdager – 18:00 – 19:10

Kontakt oss:

Hvis det er noe lurer på er det bare å komme bortom oss på stadion eller ta kontakt på langrenn@nlski.no