Om Sykkel

Sykkelgruppen til Nordbygda/Løten ski er mest kjent som Løten CK. Klubben har aktive syklister både på landevei og terreng. Løten CK har som mål å ha ett felles sykkelmiljø. Felles økter onsdag og søndag med aktiv gruppa, og Lavterskel tilbud for damer på søndager. Dette er ett tilbud for alle med klubbtilhørighet eller ei.

Sykling er en arena for å bli kjent med andre med samme interesse, og er en fin treningsform uannsett mål.

Følg med på Facebook siden vår, Nordbygda/ Løten-sykkelgruppe. Her blir alle arrangementer lagt ut jevnlig gjennom sesongen.

Nordbygda/Løten ski arrangerte sammen med Vang, Hedmarksvidda rundt. Denne ble besluttet nedlagt i 2022 av flere årsaker. Sesongen 2023 har blitt brukt til å finne og lage en ny sykkeltrasé sammen med Løten Almenning, rundt Budor området. Denne ble syklet gjennom nå første helgen i september med suksess. Håpet er å få til ett fast ritt. Vi håper også at den nye løypa kan trekke syklister både nye og gamle til fjells sesongen 2024.

Løten CK har også tilbud til junior/ ungdom. Det arrangeres sykkel skole for barn mellom 5-10 år. Denne har egen Spond gruppe.

Har du spørsmål, ta kontakt på epost: sykkel@nlski.no

Ingrid Skjærstad Aas, leder for Løten Ck